Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις Στο ρυθμό της αποκριάς και της παράδοσης 

Στο ρυθμό της αποκριάς και της παράδοσης 

Από pitkostas

Μια γερή ένεση χαράς και τοπικής οικονομίας στο Μεσολόγγι το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου!

Πλήθος κόσμου  στις εκδηλώσεις της Αποκριάς και για τα Κούλουμα στο  Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου οι  εκδηλώσεις της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης και της Καρναβαλικής Επιτροπής.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 19 Φεβρουαρίου 2023 με  πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους σκορπίζοντας ενθουσιασμό και κέφι, που τόσο είχαμε ανάγκη μετά από  τρία χρόνια απουσίας, αφήνοντας σε κατοίκους και επισκέπτες τις καλύτερες εντυπώσεις.

Γεμάτο με αποκριάτικες αποχρώσεις, κέφι, χορό, δημιουργική φαντασία καθώς και πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις ήταν και  το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου 2023 .

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου  στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου  τα  «Παιχνίδια χωρίς Τσίνορα» με τη συμμετοχή των δημοτικών Σχολείων Μεσολογγίου, Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων,  ήτανμια εντυπωσιακή εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά, γεμάτη με παιχνίδια, όμορφα, συμμετοχικά, με χρώμα εμπνευσμένα από μας για μας, απολαύσαμε το γέλιο και τη συνεργασία τους και μας μετέδωσαν τη χαρά τους.

Επίσης την ίδια ημέρα, Σάββατο 25/02 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο   το Μεσολόγγι απέδειξε ότι έχει «πολύ  ταλέντο» με την πρωτότυπη εκδήλωση «Μεσολόγγι έχεις ταλέντο» που κατάφερε να ενώσει τους συμμετέχοντες, να αναδείξει τα ταλέντα τους χαρίζοντας σε όλους χαρά, κέφι,  περηφάνια και ευκαιρίες!

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και ξένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στο γεμάτο κέφι Μεσολογγίτικο καρναβάλι  και η Κυριακή της Αποκριάς ολοκληρώθηκε με μια υπέροχη νεανική συναυλία.

Η αυλαία των εκδηλώσεων έκλεισε την Καθαρά Δευτέρα  με παραδοσιακά Κούλουμα και τη μεγάλη συναυλία του Παναγιώτη Λάλεζα, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου, με θέα το γαλάζιο της θάλασσας μας,  προβάλλοντας, αναδεικνύοντας  και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ομορφιές του τόπου μας.

Εκατοντάδες δημότες και επισκέπτες «πλημμύρισαν» το χώρο του Λιμανιού.  Την ίδια ώρα γιορτάζαμε με Εδέσματα και μουσική στην παραλία του Αιτωλικού  αλλά και στο Λούρο. Ήταν  μια πολύ όμορφη ημέρα, με ευχάριστες στιγμές που την χαρήκαν όλοι!

Εκ του ΓραφείουΕπικοινωνίαςΔήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr