Αρχική Επικαιρότητα ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!

ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!

Από pitkostas

Το ιστορικό σωματείο Α.Ε. Μεσολογγίου για πρώτη φορά στα χρονικά καλείται να αγωνιστεί στο γήπεδο Ευηνοχωρίου.  Ίσως να μην υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιας εξέλιξης. Βέβαια «περιέργως» και ενώ θα περίμενε κανείς την έντονη αντίδραση των διοικούντων η απάντηση έρχεται από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την επιλεκτική επιχορήγηση ορισμένων συλλόγων.


Το ίδιο συμβαίνει και με άλλο αθλητικό σύλλογο που όντως περιέργως στη διοίκηση βρίσκονται πολιτικοί αντίπαλοι του Δημάρχου οι οποίοι είχαν αποκαλεστεί εντός δημοτικού συμβουλίου «συμμορία» από τον κ. Δήμαρχο.
Μήπως τελικά δεν ισχύουν όλα αυτά και ο κ. Δήμαρχος δείχνει τον πολιτικό του πολιτισμό;

Μήπως οι τραγικές καθυστερήσεις έναρξης των έργων στο ΔΑΚ Μεσολογγίου οφείλονται στον πόλεμο στην Ουκρανία και στον «κακό» εργολάβο όπως ακούμε συχνά πυκνά; Μήπως το ίδιο συμβαίνει και για τον Όμηρο Νεοχωρίου που θα αγωνιστεί στην Κατοχή;

Όλοι οι Σύλλογοι έχουν ανάγκες. Πολλώ δε μάλλον εκείνοι που βρίσκονται σε εθνικές κατηγορίες αλλά και σύλλογοι που απασχολούν δεκάδες παιδιά και συμμετέχουν σε πρωταθλήματα που συνεπάγεται αυτόματα μετακινήσεις και έξοδα. Η  προσωπική μου θέση είναι ότι πρέπει να υπάρχουν κριτήρια. Και η αξιολόγηση να είναι δίκαιη και υπεύθυνη. Όχι επιλεκτική και αποτέλεσμα «διαπραγμάτευσης». Σταματήστε να προκαλείτε και σεβαστείτε το δημοτικό χρήμα.   

Από την άλλη δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η απόφαση του Δημάρχου και της ΟΕ για αγορά επιβατικού αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή που η υπηρεσία πρασίνου, καθαριότητας και ηλεκτρολόγων κινούνται με σάπια και επικίνδυνα αγροτικά αυτοκίνητα δεκαετίας 80, ο κος Δήμαρχος και οι συνεπικουρούμενοί του, θεωρούν ότι ανάγκη είναι να αγοραστεί νέο επιβατικό αυτοκίνητο. Λεφτά υπάρχουν, εκλογές έρχονται.

Η κατάσταση στο Δήμο μας είναι πλέον ασφυκτική. Η καθημερινότητα των δημοτών δημιουργεί απογοήτευση ενώ το θέμα ασφάλειας όλων μας έχει έρθει στην επικαιρότητα αφού τα τελευταία γεγονότα τείνουν να μετατρέψουν το Μεσολόγγι σε επικίνδυνη πόλη. Επ΄αυτού καμία αντίδραση.

Σοβαρά θέματα τα οποία υπήρχαν αλλά η τραγική αντιμετώπισή τους τα έκαναν μη διαχειρίσιμα, παρουσιάζονται από τον κ. Δήμαρχο σαν «βόμβες» που έσκασαν στα χέρια του. Και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο Δήμος να μείνει χωρίς νερό.

Και φυσικά φταίνε όλοι οι άλλοι.

Επικοινωνιακά τρικ για δήθεν αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς «ιδεών» σε χώρους που δεν είναι δικοί μας φαντάζουν ως κακόγουστο αστείο όταν το ΥΠΕΘΑ – Ταμείο Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας – ζητά με επίσημο έγγραφό του συμφωνητικό μίσθωσης με το πρώην στρατόπεδο ΚΑΨΑΛΗ και το Δήμο που συνεπάγεται υψηλό οικονομικό κόστος.

 Και όλα αυτά «εν κρυπτώ».

Η τακτική σας πλέον γνωστή αλλά οδυνηρή για το Δήμο.

Κινούμαστε δίχως σχέδιο, φτάνουν τα πράγματα στο απροχώρητο, σκάει η βόμβα που λέτε και φυσικά τρέχουμε να βρούμε λύσεις.

Το «κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν» δεν υπάρχει στην ατζέντα σας αφού απαιτεί στοιχειώδη οργάνωση που δεν είστε σε θέση να έχετε πλην της χαοτικής συμπεριφορά σας.

Τελειώνοντας θέλω να απευθυνθώ στους δημότες. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μην τους επιτρέπετε να σας απογοητεύουν και μην απομακρύνεστε από την αυτονόητη υποχρέωση που δεν είναι άλλη από τον έλεγχο των εκλεγμένων αρχών και τη συμμετοχή όλων μας έμμεσα ή άμεσα  στα κοινά.  

Να ενώσουμε δυνάμεις και να γίνουμε ΕΜΕΙΣ η αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Λύσεις υπάρχουν και απαιτούν όραμα, στρατηγικό σχεδιασμό και αποφασιστικότητα.

Ως υποψήφιος Δήμαρχος μαζί με την νέα, υπεύθυνη και αποφασιστική ομάδα ανθρώπων που καθημερινά εντάσσεται δίπλα μου, με την συμπόρευση έμπειρων αυτοδιοικητικών προσώπων, να είστε βέβαιοι, ότι στην πορεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα υπάρχει έλεγχος επί των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής αλλά κυρίως προγραμματικός λόγος που θα δείξει το δρόμο της επανεκκίνησης και της αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Διαμαντόπουλος Σπύρος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Οικονομολόγος

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr