Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δηλώσεις υποψηφίου Δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου :

Δηλώσεις υποψηφίου Δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου :

Από pitkostas

«Απευθύνω σήμερα δημόσια κάλεσμα σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους , τα στελέχη των  συνδυασμών και τους πολίτες που δε μας προτίμησαν την πρώτη Κυριακή των εκλογών να συμπαραταχθούν μαζί μας στην προσπάθεια να πετύχουμε την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος. Άλλωστε αυτή είναι και η επιταγή της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών όπως εκφράστηκε την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

            Κλείνοντας σημειώνω ότι είμαστε και θα είμαστε ανοικτοί σε προγραμματικές συγκλίσεις, συνεργασίες, και συζητήσεις με γνώμονα πάντα το καλό του δήμου».

            Η ώρα των δημοτών : Ανοιχτή πρόσκληση σε debate

Σε λίγες ημέρες οι δημότες αποφασίζουν για το μέλλον του Δήμου μας. Η διαστρέβλωση της αλήθειας από πλευράς δημοτικής αρχής είναι μια τακτική την οποία θα την κρίνουν έτσι και αλλιώς οι δημότες. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές και την αστυνομία που έκανε εξαιρετική δουλειά και συνέλαβε τρία άτομα για δωροδοκία εκλογέα όπως το  δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει και όχι εμείς το οποίο επισυνάπτουμε. ( www.astynomia.gr ).

Η εισαγγελία έχει στη διάθεσή της πλέον όλα τα στοιχεία ( κατασχεμένο αυτοκίνητο, κατασχεμένο ποσό στην ΔΟΥΜεσολογγίου 13.500€ και τρία άτομα προς ποινικό έλεγχο ένα εκ των οποίων υποψήφια δημοτική σύμβουλος της δημοτικής αρχής ) και θα κάνει όπως πάντα τη δουλειά της.

Οι δημότες πλέον γνωρίζουν τι συμβαίνει χρόνια τώρα. Και θα το κρίνουν.

Οι δημότες όμως ΔΕΝ γνωρίζουν τα πραγματικά και ουσιώδη θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους και τις ζωές τους.

Θέματα όπως,

Α. Η επικείμενη διακοπή ρεύματος στα αντλιοστάσια που θα σημαίνει διακοπή νερού για όλο τον κόσμο καθώς οι τραγικοί χειρισμοί της δημοτικής αρχής έχουν φέρει τα χρέη σε δυσθεώρητα μεγέθη προκαλώντας ασφυξία στην ζωντανή – νεκρή ΔΕΥΑΜ,

Β. Η απουσία συντήρησης των αντλιοστασίων σε εγκληματικό βαθμό στο Αιτωλικό που σε πιθανή καταιγίδα θα πνίξει δημότες και περιουσίες,

Γ. Η κακοδιαχείριση των νομικών προσώπων τα οποία παραδίδονται καταχρεωμένα ήτοι,

  •  1,5εκ€ χρέος στον ΕΦΚΑ η Κοινωφελής Επιχείρηση λόγω μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών, χρημάτων που έχουν εισπραχθεί αλλά πήγαν για εξυπηρέτηση των ακόρεστων ρουσφετολογικών ορέξεων της δημοτικής αρχής,
  • 500.000 χρέος στον ΧΥΤΑ Παλαίρου που η δημοτική αρχή κρύβει επιμελώς,
  • 1,2εκ€ πρόστιμο για τον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου ο οποίος φέρει υπογραφή λειτουργίας μέχρι την 31.12.2023 ( γιατί όχι παραπάνω; )
  • Χρέη στο δημοτικό λιμενικό ταμείο.
  • Χρέη στο Πνευματικό Κέντρο.

Δ. Έωλες προσλήψεις υμετέρων στα ΚΔΑΠ και στα Μουσεία δίχως καν προκήρυξη, ορισμένων εξ αυτών στρατολογήσατε ως υποψήφιους στο συνδυασμό σαςκαταστρατηγώντας την κείμενη νομοθεσία με βιομηχανία τίτλων κτήσης που θεσμοθετήθηκαν για άλλους σκοπούς και όχι για εκμαυλισμό συνειδήσεων.

Ε. Απουσία αναπτυξιακού πλάνου για το Δήμο.

ΣΤ. Εγκατάλειψη αγροτών και παραγωγών οι οποίοι δεν είναι σε θέση να συλλέξουν την αγροτική τους παραγωγή.

Ζ. Σχολεία δίχως άδειες έτσι ώστε να μην μπορούμε να ενταχτούμε σε κανένα πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης ή  ανακατασκευής τους.

Και πολλά ακόμη θέματα που δημιουργούν απογοήτευση, θυμό και αγανάκτηση στην συντριπτική πλειοψηφία των σκεπτόμενων δημοτών, αποτελούν την ουσία και το διακύβευμα της ερχόμενης Κυριακής και οι δημότες θέλουν να ακούσουν όχι διαπιστώσεις αλλά λύσεις.

Καλώ λοιπόν τον κ. Δήμαρχο Κώστα Λύρο ο οποίος ευαγγελίζεται τη νομιμότητα και την εντιμότητα να συμφωνήσει στο αυτονόητο,

Να μιλήσουμε ανοιχτά στην κεντρική πλατεία ως υποψήφιοι Δήμαρχοι απαντώντας για την ουσία των θεμάτων που ταλανίζουν την κοινωνία. Αλλά και να κριθεί για τα πεπραγμένα της καταστροφικής θητείας του.

Κύριε Δήμαρχε ελάτε να μιλήσουμε στην πλατεία, καλέστε όποιον δημοσιογράφο θέλετε, ελάτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου αλλά και στις ερωτήσεις του απλού δημότη.

Ας αφήσουμε στην άκρη την προπαγάνδα και ας μιλήσουμε για την ουσία.

Ας αφήσουμε στην άκρη τις ξύλινες πολιτικές συγκεντρώσεις και ας καλέσουμε μαζί τον κόσμο να έρθει να μας ακούσει. Και να μας αξιολογήσει.

Αν δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε,  αποδεχθείτε την πρόκλησή μας. Και οι δημότες θα μας κρίνουν.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr