Αρχική Αθλητικά Η 32η Διεθνής Ιστιοπλοική Εβδομάδα Ιονίου τη Πέμπτη 4 Αυγούστου στο Μεσολόγγι

Η 32η Διεθνής Ιστιοπλοική Εβδομάδα Ιονίου τη Πέμπτη 4 Αυγούστου στο Μεσολόγγι

Από messolonghim

Το μεγάλο ιστιοπλοϊκό ραντεβού της Δυτικής Ελλάδας, η 32η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου ξεκίνησε από τη Κέρκυρα στις 31 Ιουλίου, με την παρουσία της Προέδρου της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κας Ερυφίλης Βαρδάκη. Υποστηρικτής της 32ης ΔΙΕΙ είναι η οργάνωση «Sea Shepherd» για προστασία των θαλασσών από την υπεραλίευση και τη μόλυνση.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 30 ιστιοπλοϊκά σκάφη Ανοικτής Θαλάσσης  από 12 ομίλους της Δυτικής Ελλάδας αλλά και του κέντρου και μιας ιταλικής συμμετοχής. Ο ΝΟΜεσολογγίου συμμετέχει με 4 ιστιοπλόους πλήρωμα.

Στο Μεσολόγγι ο τερματισμός της 4ης ιστιοδρομίας Αστακός – Μεσολόγγι θα γίνει τη πέμπτη το απόγευμα στα έξω φανάρια της Τουρλίδας. Στη συνέχεια τα 30 σκάφη θα ελλιμενιστούν στο λιμάνι Μεσολογγίου. Την Παρασκευή οι ιστιοπλόοι θα επισκεφτούν σημεία με ιστορικό, πολιτιστικό και οικολογικό ενδιαφέρον της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου και το ίδιο βράδυ στο κήπο του Μουσείου Τρικούπη με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου της ΙΠ Μεσολογγίου,  θα γίνουν οι απονομές και η δεξίωση των πληρωμάτων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:                                            

Κυριακή 31/7 1η διαδρομή: Κέρκυρα – Πρέβεζα, Τρίτη 2/8 2η διαδρομή: Πρέβεζα – Αστακός, Τετάρτη 3/8 3η διαδρομή, Inshore στον κόλπο του Αστακού, Πέμπτη 4/8 Αστακός – Μεσολόγγι, Σάββατο 6/8 Μεσολόγγι – Πάτρα και Τελετή Λήξη.

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr